Arsuri pe aproape tot corpul dupa ce a incercat sa se sinucida

Luni dupa-amiaza un tanar de 18 ani din localitatea Sanandrei, judetul Timis, si-a dat foc. Motivele sunt inca necunoscute, insa tanarul are arsuri pe mai mult de 90% din suprafata corpului.

Cei care au chemat echipajul SMURD au fost chiar membrii familiei, unul din fratii sai observandu-l pe drum, in timp ce incerca sa mearga pe jos spre casa. Politistii ajunsi la fata locului au putut afla chiar de la tanar ca acesta a incercat sa se sinucida pe un camp de la marginea localitatii Sanandrei. La locul respectiv au fost gasite doua brichete si un recipient gol, in care fusese cel mai probabil combustibilul.

Aproape de locul in care s-a intamplat nefericitul incident, echipajul de politie a gasit si biletul de adio in care nu erau insa precizate motivele clare, spunand doar ca-si iubeste familia.

Tanarul de 18 ani a fost trasportat la Clinica de arsuri, Chirurgie plastica si Reparatorie Casa Austria din Timisoara. Din nefericire, parerile medicilor sunt rezervate in ceea ce priveste sansele de supravietuire ale baiatului, acesta avand arsuri pe aproape 90% din corp, aproximativ 70% din ele fiind de gradul III. Marti dupa-amiaza pacientul a fost transportat cu un elicopter la Clinica de Arsi din Bucuresti, unde I se vor acorda ingrijirile medicale necesare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *