Alcoolul poate fi interzis in Complexul Studentesc

Primarul Nicolae Robu a lansat un proiect privind reorganizarea Complexului Studentesc, respectiv o noua delimitare a perimetrului acestuia si noi conditii de desfasurare a activitatilor comerciale, de alimentatie publica sau prestari de servicii din aceasta zona. Proiectul va fi supus la vot la urmatoare sedinta a Consiliului Local din Timisoara.

Printre noile conditii de desfasurare a activitatilor comerciale, de alimentatie publica sau prestari de servicii se numara si stabilirea unui nou interval orar de functionare pentru cei care desfasoara activitati in Complexul Studentesc, respectiv 600-2400. Pe langa asta, noul proiect interzice comercializarea bauturilor alcoolice in Campusul Studentesc. Amenzile pentru cei care nu vor respecta prevederile sunt intre 500 si 2.500 de lei.

Aceste masuri au fost propuse in urma sesizarilor si reclamatiilor primite din aceasta zona privind tulburarea linistii publice. In plus, noile masuri le vor putea asigura studentilor un mediu placut de studiu si de odihna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *