Acoperisul unei case de pe strada Remus din Timisoara a fost distrus de un incendiu

Acoperisul unei case de pe strada Remus din Timisaora a luat foc sambata dimineata. Pompierii din Timisoara au intervenit cu 4 autospeciale pentru stingerea incendiului, in timp ce politistii au blocat traficul pe strada Remus timp de doua ore.

Pompierii au intervenit la stingerea unui incendiu care a pornit la acoperișul unei case de pe strada Remus din Timișoara. Intervenția a durat aprope două ore, până când pompierii au reușit să stingă incendiul.  S-a intervenit cu trei autospeciale cu apă și spumă și o autoscară.  Flăcările au distrus în totalitate acoperișul și podul casei, care avea în jur de 150 de metri pătrați. Inca nu se stie ce a provocat incendiul, pompierii urmand să stabilească cauza exactă a incendiului.

Detașament 2 Pompieri Timișoara a intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la o casa. S-a intervenit cu trei autospeciale cu apă și spumă și o autoscară. Incendiul s-a manifestat pe întreaga suprafață a acoperișului și a podului, aproximativ 150 de metri pătrați. Cauzele probabile sunt în curs de stabilire. Stingerea incendiului a fost destul de  dificilă din cauza intervenției la înălțime și a riscului de propagare a focului și la casele vecine”, a declarat unul din pompierii care au intervenit la stingerea incendiului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *