Accident grav in Suceava

Luni noaptea in judetul Suceava, chiar la iesirea din localitatea Falticeni, a avut loc un accident grav in urma caruia o femeie a murit, iar alta a fost ranita.

Din cauza conditiilor meteo nefavorabile, o tanara in varsta de 25 de ani care se afla la volanul unui autoturism marca Volkswagen a pierdut controlul masinii si a intrat pe contrasens. In dreapta tinerei se afla colega sa de munca, in varsta de 37 de ani, cele doua indreptandu-se spre casa dupa o zi de lucru.

In momentul in care a iesit pe contrasens, masina in care se aflau cele doua femei a fost lovita de o autoutilitara chiar in lateral, in partea dreapta, unde se afla Lucretia Pavel. Aceasta din urma a ramas incarcerata in masina, fiind nevoie de interventia pompierilor militari de la Detasamentul Falticeni pentru a le acorda primul ajutor. Dupa ce au fost scoase din masina, femeile au fost transportate la spital, insa din cauza ranilor grave, femeia in varsta de 37 de ani si-a pierdut viata.

In urma cercetarilor, politistii au stabilit ca accidentul s-a produs din cauza ca tanara in varsta de 25 de ani nu a adaptat viteza la conditiile meteo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *