A fost ales city-managerul Timisoarei

La concursul pentru noul city-manager al Timisoarei au participat trei candidati: Sorin Dragoi, Vasile Pop si Samuel Muj. Miercuri primarul orasului a anuntat care este castigatorul acestui concurs.

Sorin Dragoi, unul dintre consilierii personali ai primarului, a fost cel care a castigat competitia pentru noul city-manager al Timisoarei. Colegii sai au fost eliminati din concurs pe parcurs, Samuel Muj fiindca nu a indeplinit toate conditiile necesare pentru a participa, iar Vasile Pop pentru ca nu a luat punctajul necesar la proba scrisa pentru a trece la proba finala.

Desi initial nici Dragoi, nici primarul nu stiau nota finala cu care s-a calificat consilierul pentru postul de city-manager, intr-un final celor doi le-a fost comunicata nota de 9,366.

Pe langa faptul ca va fi alaturi de primar in exercitatea atributiilor administrative, de intretinere, modernizare si infrumusetare a orasului, Sorin Dragoi va avea si roluri executive si operative in anumite situatii. Totodata el a marturisit ca isi va concentra atentia spre atragerea fondurilor pentru oras.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *