Timis: Cei patru consilieri ai lui Nicolae Robu la Primaria Timisoara

Se pare ca primarul Timisoarei, Nicolae Robu, si-a ales pana la urma cei patru consilieri persoanli.

Conform unor surse apropiate de Nicolae Robu, senatorul PDL Dorel Borza se va întoarce la Primăria Timişoara. Fostul viceprimar şi lider al PDL Timiş a fost şi a rămas un susţinător deschis al actualului primar, mai ales că de câţiva ani fusese tras pe linie moartă de conducerea democrat-liberală.

Un alt nume surpriză este cel al lui Alexandru Chirilă. Acesta a fost un sfătuitor apropiat al liderului PDL Timiş, Constantin Ostaficiuc, în perioada în care acesta ocupa funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş. Chirilă a ocupat pentru câteva săptămâni şi funcţia de director al Aeroportului Timişoara.

Al treilea consilier pe listă este tânăra Sanda Greblă. Fost jurnalist la un post local de televiziune, Sanda Greblă s-a îndreptat către politică, înscriindu-se în TNL Timiş şi devenind în scurt timp consilieră la cabinetul senatorial al lui Nicolae Robu.

Ultimul, dar în niciun caz cel mai neimportant de pe listă se pare că va fi omul de afaceri Sorin Drăgoi, proprietarul unei pensiuni cunoscute din Timişoara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *