Program TV HBO – 8 februarie 2013

Programul TV pentru postul de televiziune HBO Romania pentru ziua de Vineri, 8 februarie 2013

05:30 – Filme si vedete

06:00 – Jack si Jill

Jack (Adam Sandler) este împlinit, are o soţie superbă şi înţelegătoare (Katie Holmes), o familie şi o carieră de succes.

Dar viaţa lui liniştită e dată peste cap când sora sa, Jill (Adam Sandler în dublu rol), vine pentru o scurtă vizită şi… nu mai pleacă. Nevoit să o suporte pe capul lui, Jack încearcă să o înţeleagă pe sora sa nesuferită şi să se apropie de ea. Dar până acolo, încurcăturile şi situaţiile comice se ţin lanţ.

Pe măsură ce vizita ei de weekend ameninţă să se transforme într-o şedere de o lună, gemenii se ceartă tot mai mult, se tachinează, se atacă, cum numai gemenii ştiu s-o facă. Când devine tot mai clar că Jill nu mai are de gând să plece, Jack pune în aplicare mai multe scheme care speră că o vor pune pe fugă, determinând-o pe Jill să se întoarcă acolo unde îi place lui Jack s-o ştie – în celălalt capăt al ţării.

07:30 – Pe platourile de filmare

07:55 – Aventurile lui Pee-Wee

Un film minunat, combinaţie reuşită între joc actoricesc şi desen animat. Bicicleta lui Pee-wee Herman este lucrul la care ţine cel mai mult în lumea asta, aşa încât, când îi este furată, el porneşte într-o aventură de-a lungul şi de-a latul ţării după ce o ghicitoare îi spune că bicicleta lui e într-un subsol din Alamo. Pe drum, Pee-wee întâlneşte diverse personaje – un evadat, o chelneriţă cu har, un prieten gelos, o şoferiţă de camion – care-l pun în situaţii limită…

09:25 – Monte Carlo

Trei tinere pleacă într-o vacanţă la Paris şi ajung în lumea bună din Monte Carlo…

În timp ce se află într-o excursie la Paris cu cea mai bună prietenă şi cu sora ei vitregă, Grace e confundată cu o figură mondenă britanică, iar cele trei ajung la Monte Carlo pentru un bal de caritate, o licitaţie şi amor.

După terminarea liceului, Grace şi cea mai bună prietenă a ei, Emma, renunţă la slujbele de chelneriţe în Texas pentru o excursie la Paris. Însă Meg, sora vitregă şi cam acră a lui Grace, e instaurantă de către părinţi drept ”ghidul” lor. Cele trei sosesc în Franţa, acolo unde Grace e confundată cu o figură din lumea mondenă britanică pe nume Cordelia Winthrop Scott. Atunci când fetele ajung în posesia invitaţiei Cordeliei la un bal de caritate luxos în Monte Carlo, ele nu pierd ocazia şi pleacă spre sud. Având la dispoziţie un apartament de hotel gigantic, haine şi accesorii la discreţie (printre care şi un colier de 4 milioane $), ele încep o aventură romantică plină de petreceri pe iaht, meciuri de polo şi flirturi cu bărbaţi disponibili. Dar atunci când colierul dispare şi adevărata Cordelia soseşte pe neaşteptate, Grace, Emma şi Meg trebuie să-şi pună la bătaie farmecul sudist, isteţimea şi bravada ca să nu-şi strice definitiv vacanţa.

11:15 – Cei mici, cei mari, cei furiosi

O comedie tăioasă şi caustică despre diferenţe de opinie în educarea copiilor. După ce doi băieţi se bat la joacă, părinţii “victimei” îi invită pe părinţii “bătăuşului”să aibă o discuţie despre acest incident. Ceea ce începe ca o întâlnire amabilă se transformă rapid într-un război al vorbelor grele, cei patru părinţi arătându-şi astfel adevărata faţă. Un măcel din care nimeni nu va ieşi nevătămat.

12:35 – Draga, am marit copilul!

La trei ani după ce şi-a mărit şi micşorat copiii folosind o particulă electromagnetică, excentricul savant Wayne Szalinski se luptă încă pentru a câştiga respectul celor din jur. Deşi acum lucrează la un experiment de dimensiuni mari la prestigiosul laborator Sterling, şeful lui îl consideră tot un simplu bufon.

Noul proiect reprezintă antiteza aparatului de micşorare şi este o formidabilă rază care poate mări moleculele de “n” ori. Din păcate, în timpul unuia dintre experimente, fiul lui Wayne, Adam, ajunge în faţa aparatului şi începe să crească alarmant atunci când se află în apropierea unei surse de curent electric. Când ajunge la 1,68 metri, se refugiază în deşert, dar nici aici ghinionul nu-l ocoleşte. Dă peste un stâlp de înaltă tensiune şi, dintr-o dată, atinge dimesiuni colosale: 3,36 metri!

14:05 – Masini 2

Lightning McQueen (voce Owen Wilson) şi Bucşă (voce Larry the Cable Guy) pleacă prin Asia şi Europa spre primul Grand Prix mondial care va alege cea mai rapidă maşină din lume. Drumul până la campionatul mondial este însă plin de peripeţii.

Celebrul şofer de curse Fulger McQueen se reîntoarce în acţiune, ajutat şi de bunul său amic Bucşă. Cei doi se trezesc într-o nouă lume cu intrigi, senzaţii tari şi escapade comice în timp ce străbat în viteză tot globul.

15:50 – Ziua tradatorilor

n frenezia ultimelor zile din campania de nominalizare pentru preşedinţie, un secretar de presă (Ryan Gosling) al unui candidat (George Clooney), aflat la prima lui cursă electorală se trezeşte prins într-o serie de maşinaţiuni, trădări şi scandaluri care pun în pericol şansele politicianului de a câştiga. Un curs rapid de politici murdare pentru un tânăr idealist.

Dialogurile tranşante şi inteligente amplasate în lumea modernă a puterii şi politicii fac din “Ziua trădătorilor” o poveste profundă despre sex, ambiţie, loialitate, trădare şi răzbunare.

17:30 – Rugul aprins – Making Of

18:00 – Jack si Jill

19:30 – Filme si vedete

20:00 – Apa pentru elefanti

O poveste epică despre o dragoste interzisă într-un loc magic, plin de aventuri, minunăţii şi mare pericol.

Un student veterinar dintr-un cartier sărac, Jacob, se întâlneşte şi se îndrăgosteşte de Marlena, o vedetă de circ din perioada marii crize. Aceştia descoperă frumuseţea din lumea arenei şi se apropie prin compasiunea pentru un elefant. În ciuda tuturor şanselor, inclusiv a mâniei soţului carismatic, dar periculos al Marlenei, Jacob o salvează de la o viaţă nefericită şi cei doi găsesc dragostea adevărată.

22:00 – Riposta

O alianţă neobişnuită între doi agenţi speciali – un american renegat şi un spion britanic – alimentează atmosfera intensă şi plină de acţiune din Strike Back.

Un thriller incitant, dinamic, cu o poveste ruptă din prima pagină a ziarelor, Strike Back este un serial despre doi agenţi ai unei organizaţii antiteroriste secrete, cunoscută sub numele de Section 20: Michael Stonebridge, un sergent britanic, iar Damian Scott, un fost membru al elitei americane Delta Force. Cele 10 episoade ale sezonului îi prezintă pe Stonebridge (Philip Winchester) şi Scott (Sullivan Stapleton) cum pornesc în jurul lumii, în căutarea teroristului internaţional Latif, care plănuieşte un atac cu arme de distrugere în masă, ce poate avea urmări grave la nivel global. Sexi, intensă şi plină de acţiune, povestea serialului se desfăşoară într-un loc exotic şi te ţine mereu în suspans, în timp ce protagoniştii se aventurează prin oraşe ca New Delhi, Cape Town, Darfur şi dincolo de ele pentru a împiedica planurile teroriste de instaurare a anarhiei şi haosului pe planeta noastră.

22:50 – Prietenie cu folos

O variaţie mică a poveştii din “Fără obligaţii”, căci şi personajele de aici decid să aibă o relaţie “doar sex”.

Dylan şi Jamie nu au nici cea mai mică intenţie să-şi pună pirostriile în cap. Când Jamie, o recrutoare de personal din New York, încearcă să-l convingă pe directorul artistic Dylan, din Los Angeles să accepte un job la New York, cei doi încep să-şi dea seama că sunt suflete pereche. Ei au avut atâtea relaţii eşuate încât s-au hotărât să renunţe la dragoste şi să se limiteze la distracţie.

Odată cu mutarea lui Dylan la New York, cei doi încep să iasă împreună tot mai des, împărtăşind opinia că dragostea este doar o legendă promovată de filmele de la Hollywood. Astfel începe experimentul celor doi, delicios de sexy, dar numai pentru adulţi.

00:40 – In deriva

Serialul îşi concentrează acţiunea pe una dintre caracteristicile societăţii moderne, şedinţa de terapie, văzută prin ochii unui psihoterapeut de elită.

Actorul Marcel Iureş joacă rolul lui Andrei Poenaru, un psihoterapeut sobru, rezervat şi extrem de profesionist care urmează să aibă parte de provocarea vieţii sale – iubirea pentru o pacientă, iubire ce va ameninţa tot ce are mai drag şi mai important pe lume: familia, respectul de sine, reputaţia şi, nu în ultimul rând, meseria.

01:10 – In deriva

01:35 – In deriva

02:00 – In deriva

02:30 – In deriva

03:00 – Iadul se dezlantuie

Primul film de acţiune filmat integral 3D.

Un tată răzbunător scapă din iad ca să-şi salveze nepoata răpită.

Nicolas Cage e starul acestui thriller plin de adrenalină unde îl interpretează pe Milton, un puşcăriaş înrăit care evadează din iad ca să împiedice ca secta care a omorât-o pe fiica sa să-i sacrifice nepoata în acelaşi ritual.

Milton, un puşcăriaş înrăit, a evadat din iad şi acum are o ultimă şansă la izbăvire. Intenţia lui este să decimeze un cult malefic care i-a ucis fiica. Are doar trei zile la dispoziţie până când ei îi vor sacrifica nepoata, într-o noapte cu lună plină. El face echipă cu Piper, o chelneriţă tânără şi sexi care îi pune la dispoziţie maşina sport a fostului ei iubit (un diavol pe patru roţi în culoarea vişinei coapte). Acum, cei doi sunt pe urma lui Jonah King, sângerosul lider al cultului, care crede că destinul lui e să se folosească de copil ca să declanşeze iadul pe pământ. Dar Milton mai are şi alte probleme: poliţia îl urmăreşte şi ea. Colac peste pupăză, e hărţuit şi de un ucigaş enigmatic cunoscut sub porecla de ”Contabilul”, care a fost trimis de diavol ca să-l recupereze pe Milton şi să-l trimită înapoi în iad. Cu o viclenie diabolică şi cu puteri hipnotice, “Contabilul” se află mereu pe urmele lui Milton. Alimentat de puterea motoarelor şi de pură furie, Milton trebuie să-şi depăşească limitele omeneşti şi să răzbune moartea fiicei sale, înainte ca ultima sa şansă la izbăvire să-i fie revocată.

04:45 – Supraponderal in America

06:00 – Submarinul trasnitilor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *