Program ProTV – 2 martie 2013

Programul TV pentru postul de televiziune ProTV pentru data de Sambata, 2 martie 2013

05:30 – Happy Hour – reluare

07:00 – Stirile ProTV (stirile diminetii cu Iulia Vantur + Ce se intampla, Doctore ? cu Oana Cuzino)

10:00 – Ce se intampla, doctore (emisiune de medicina si life-style cu Oana Cuzino)

10:45 – Cel mai scurt drum spre fericire (SUA, 2004, comedie) – reluare

13:00 – Stirile ProTV de la ora 1 (stiri cu Iulia Vantur)

13:45 – Spitalul de dementa (Romania, 2012, sezonul 2, episodul 1) – reluare

14:30 – Aventurile lui Brisco County Jr. (SUA, 1993, Aventura)

16:30 – Romanii au talent (2013, emisiune-concurs cu Smiley, Pavel Bartos, Andra, Andi Moisescu si Mihai Petre) – reluare

18:00 – Las fierbinti (Romania, 2011, serial de comedie, sezonul 3, episodul 1) – reluare

19:00 – Stirile ProTV (stiri cu Oana Andoni, sport si vremea)

20:30 – Curierul (SUA-Franta, 2002, Actiune – The transporter)

Filmul este povestea lui Frank Martin, un fost membru al Forţelor Speciale care pentru a-şi câştiga existenţa face servicii de curierat. El transportă dintr-un loc în altul diverse obiecte său chiar persoane. Cheia succesului său este un set de reguli pe care nu le-a încălcat niciodata: nu-şi încalcă înţelegerea, nu întreabă cine este expeditorul şi nu ştie ce transportă.

Noul colet pe care trebuie să-l livreze nu diferă cu mult de celelalte. Însă, expeditorul său este un american cunoscut sub pseudonimul Wall Street. Aşadar, regula referitoare la identitatea expeditorului este încălcată. Mai mult decît atît, Frank constată cu stupoare că pachetul se mişcă. Trecînd din nou peste propriile reguli, deschide coletul şi astfel face cunoştinţă cu Lai, o femeie superbă, de origine chineză, care era legată fedeleş şi cu un căluş în gură.

Wall Street află că Frank nu şi-a respectat înţelegerea şi îşi trimite mercenarii să-l asasineze. Pe lingă faptul că trebuie să-şi salveze pielea, Frank se angajează să o ajute pe Lai să stopeze traficul de persoane în care erau implicaţi tatăl ei şi Wall Street.

22:30 – Un ghem de minciuni (SUA, 2008, Drama – Body of Lies)

Filmul se bazează pe un roman scris de David Ignatius, un jurnalist cu experienţă, care s-a ocupat de CIA şi de Orientul Mijlociu timp de 10 ani, pe vremea când lucra la The Wall Street Journal, înainte de a trece la The Washington Post.

Roger Ferris (Leonardo DiCaprio) este cel mai bun agent operativ de informaţii pe care Statele Unite îl au în teren, în locuri în care viaţa unui om valorează doar cât informaţiile pe care este în stare să le furnizeze. În misiunile care-l poartă în jurul lumii, ziua de mâine a lui Ferris depinde de vocea de la capătul firului unui telefon securizat, care aparţine unui veteran al CIA, Ed Hoffman (Russell Crowe). Conducând operaţiunea de la tastatura unui laptop, Hoffman, aflat undeva la marginea unui oraş, a dat de urma unui terorist cu profil de lider, care a reuşit să orchestreze o întreagă cascadă de atacuri cu bombă, fără a putea fi descoperit de cea mai sofisticată reţea de informaţii din lume.

Pentru a-l ademeni pe terorist să iasă la iveală, Ferris va trebui să se infiltreze în lumea lui întunecată. Dar cu cât Ferris se apropie mai mult de ţintă, cu atât îşi dă seama că nu se poate bizui pe nimeni, şi totuşi încrederea este singura forţă care l-ar putea scoate de acolo în viaţă.

01:15 – Vine politia! (Romania, 2008, serial de comedie, episodul 2) – redifuzare

02:15 – Petrecerea burlacilor (SUA, 1984, Comedie)

Program TV ProTV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *