Un aer nou pentru casa ta in 3 pasi

Simti ca apartamentul tau nu mai are acelasi farmec ca acum cativa ani ? Ai impresia ca locuind in acest apartament doar iti provoace depresie ? Te-ai saturat de cum arata apartamentul tau ?

Ei bine, pentru asta s-au inventat renovarile. Pentru apartament nu ai nevoie de un motofierastrau ca sa faci modificari, ci doar cateva elemente simple de design si probabil o surubelnita cu acumulator ca sa nu invarti mana de nebun pana faci sindrom de tunel carpian. Iata aici trei sfaturi pentru renovarea apartamentului.

1. Curatenie generala – este impetuos necesar sa mai scapi din lucrurile pe care le ai in casa, pentru ca multe din acestea fac din apartamentul tau un spatiu inghesuit si depresiv. Cauta sa organizezi lucrurile de care nu vrei sa scapi pentru a ocupa cat mai putin loc in casa ta sau cauta un loc de depozitare, in cazul in care crezi ca acestea pot fi folositoare in viitor.  Sunt insa multe lucruri de care nici tu nu ai idee de ce sunt acolo, in casa ta, asa ca e mai bine sa scapi de ele. Fie la un centru de colectare (in functie de materiale), fie direct la gunoi.

2. Incearca sa pui ca mai multe lucruri lipite de pereti – sunt mai multe motive pentru care recomand asta. In primul rand, spatiul care ramane in urma acestei operatiuni. Niste dulapuri sau suporturi puse pe pereti cu masina de gaurit cu acumulator elibereaza mult spatiu in casa. In al doilea rand, practicalitate. E mult mai usor sa ai totul pe pereti, la vedere, sa stii tot timpul unde sunt obiectele tale. Al treilea motiv ar fi curatenia, care ar fi ceva mai usor de realizat cand ai mai mult spatiu in casa.

3. Lucruri noi – o piesa de mobilier noua adusa intr-o incapere poate face camera sa para ca noua. Asta si evident o vopsire a peretilor, care cu siguranta va mai schimba aerul din casa.

Astea sunt sfaturile mele pentru o renovare eficienta. Voi ce sfaturi aveti de dat in renovari ? Lasati un comentariu mai jos cu cateva idei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *