Tablete, telefoane si alte produse second-hand

Odata cu evolutia tehnologiei au aparut smartphone-urile de inalta generatie care include numeroase caracteristici, acces la internet, mail-uri, conturi de facebook, gps-uri si multe alte aplicatii inovatoare. Pe langa acestea au fost dezvoltate si tabletele – niste device-uri de ultima generatie de diferite dimensiuni si cu caracteristici asemanatoare telefoanelor si care au un grad ridicat de performanta.

Ce caracteristici poate avea un smartphone?

Incepand cu o memorie interna destul de mare care sa poata stoca numeroase fotografii, filmari, dar si muzica sau alte aplicatii si continuand cu o serie de specificatii tehnice, printre care:

  • Procesor dual-core, quad-core sau chiar si mai puternic de cel putin 1000 MHz
  • Un display de ultima generatie si un ecran AMOLED sau chiar Super AMOLED
  • Port pentru usb 2.0
  • Software: Android sau IOS

Ce noutati aduc tabletele fata de telefoane?

Pe langa faptul ca tabletele au un ecran ceva mai mare decat ecranul telefoanelor, tabletele pot avea specificatii tehnice mult mai bune, pot rula aplicatii ce au cerinte destul de mari, dar au dezavantajul ca nu poti apela nicio persoana si nici receptiona vreun apel din partea cuiva. In asa zisa lupta intre telefoane si tablete nu e un castigator, pentru ca aceste device-uri pot fi complementare.

Imprimantele noi si second-hand

Imprimantele sunt printre device-urile de ultima generatie folositoare in orice domeniu: fie ca vorbim de cel al afacerilor, fie ca vorbim de domeniul educativ sau de imprimantele utile pentru propria locuinta. Astfel, datorita tehnologiilor de printare cu laser, jet de cerneala, matriceale, termica, imprimantele au devenit foarte cautate de catre majoritatea persoanelor atat din tara, cat si din restul lumii.

Totusi daca nu ai bugetul necesar pentru a-ti achizitiona o imprimanta vei putea cauta sa achizitionezi o imprimanta second-hand, ceva mai ieftina, dar care probabil este doar utilizata si nu deteriorata. In cazul achizitionarii unei imprimante second-hand va trebui sa fii atent ce cumperi deoarece poti fi pacalit cu usurinta de catre vanzator sau poti chiar cumpara alt produs decat cel pe care il cauti. Astfel vei putea pierde o suma importanta de bani.

Domeniul online abdcomputer.ro iti pune la dispozitie cateva produse din categoria: imprimante second-hand din care vei putea sa alegi sa o achizitionezi pe cea mai buna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *