Ceasuri de aur

Cum porţi cel mai preţios accesoriu din garderoba ta

Modul în care alegi să porţi un ceas îţi poate transforma instantaneu lookul. Iar acest lucru este perfect valabil în cazul ceasurilor de aur, care purtate necorespunzător îţi pot distruge outfitul.

Dacă nu eşti o persoană foarte încrezătoare, nonconformistă, care doreşte întotdeauna să arate perfect, iată ce reguli trebuie să respecţi dacă ai de gând să porţi un ceas de aur:

  • Aurul ca şi metal este apreciat pentru strălucirea sa perfectă şi pentru fineţea să. Tocmai de accea nu este recomandat ca atunci când porţi un ceas de aur să porţi alături de acesta mai multe brăţări. Se poate zgâria repede, rezultând un aspect neplăcut.
  • Este foarte important să cunoşti că aurul vine în diferite culori: alb, tradiţionalul auriu şi roşu sau roz – aurul care a fost amestecat cu cuprul.
  • Atât un ceas din aur cu tentă galbenă sau cu tentă roz va face o declaraţie de stil. În cazul în care doreşti totuşi ca acest accesoriu să nu te scoată atât de mult în evidenţă poţi opta cu încredere pentru un ceas din aur alb. La prima vedere aurul alb are acelaşi aspect ca argintul sau oţelul, putând fii purtat chiar şi la ţinutele mai puţin elegante, chiar business sau smart-casual.
  • Nu toate ceasurile de aur sunt create în mod egal, tocmai de accea este important să se cunoască tipul de aur. Astfel, puritatea aurului este măsurată în karate, iar cele mai multe branduri merg pe opţiunea ceasurilor de 18 karate.
  • Având o rezistenţă sporită şi un aspect deosebit aurul este un metal preţios care trebuie tratat cu respect, aşadar cea mai bună variantă de a purta un ceas din aur este împreună cu un costum foarte elegant. Pentru evenimentele de tip black-tie sau white-tie, ceasul de aur este accesoriu ideal. Recomandam alegerea de ceasuri automatice de aur, daca doriti sa nu aveti grija lui.
  • Un ceas de aur va arăta perfect dacă este combinat cu o ţinută în tonuri pământii, nuanţe de maro, albastru roial sau verde.
  • Dacă ai ales să porţi un ceas de aur nu îţi mai încărca ţinută cu alte elemente “shiny”. Acesta este suficient pentru a atrage atenţia asupra ta.

Nu uita! Poartă un ceas de aur doar dacă stilul tău este mai sofisticat, pretenţios. Şi ai grijă ca acesta să fie purtat cu bun gust în ţinute simple, dar elegante, pentru ca toate privirile admirative să se îndrepte asupra accestui accesoriu preţios!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Index