Cate ceva pentru bucatarie

La finalizarea unei locuinte, cauti in prima faza sa iti echipezi toata casa cu tot ceea ce este necesar pentru a putea locui lejer in noua casa: mobilier de bucatarie, un boiler, o masina de spalat, un aragaz, un frigider, poate un televizor sa mai urmaresti din cand in cand un film sau un meci din Premier League. Probabil ca doar in ultima instanta te gandesti sa iti cumperi si ceva ustensile de bucatarie ieftine pentru a putea sa gatesti si sa mananci cate ceva.

Insa ustensilele de bucatarie se acumuleza in timp, cand incepi sa iti dai seama ca ai de nevoie ba de una, ba de alta pentru bucataria ta. In prima faza vei incepe cu doua linguri si doua furculite, cutite probabil ca ai avut de unde sa iei. Dupa care ti-ai dat seama ca parca mai vrei sa prajesti una alta. Iar atunci te-ai gandit sa iti cumperi o tigaie, moment in care te-ai decis ca vrei ceva mai bun si ti-ai luat ceva bun, gen Tefal, pe care ai dat o gramada de bani. E bine insa, ca nu se prind ochiurile de tigaie dimineata.

Apoi incep sa apara diverse tipuri de vase si alte ustensile prin bucatarie, cum ar fi un polonic, un batator de carne pentru snitele, poate si un vas de gatit sub presiune, daca vrei sa faci lucruri mai speciale. In timp, toate se aduna, iar daca faci un calcul pe termen lung, iti dai seama ca mai degraba le-ai fi luat pe toate deodata, ai fi iesit un pic pe plus, poate suficient de multi bani incat sa iti permiti sa platesti o echipa pentru decoratiuni interioare sa iti puna jaluzele sau perdele la una din camere. Poate nu chiar atat de mult, dar cu siguranta ai fi economisit ceva bani daca te-ai fi gandit de prima oara la toate aceste lucruri.

Sunt multe magazine pe internet care la comanda mai mare, asa zis stock bulk, ofera reduceri semnificative la produsele pe care le doriti. Iar daca nu apar la comanda, sigur daca ii solicitati prin email se poate gasi o solutie pentru o comanda mai mare.

Dar dupa ce terminati cu ustensilele, cautati sa vedeti daca puteti face rost de o plita pe inductie, pentru ca se gateste extraordinar pe una din acestea.

One thought on “Cate ceva pentru bucatarie

  1. Pingback: De unde cumparam ustensile de bucatarie? – Onlytwothings

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *