O vizita in „Tara morilor de vânt si a lalelelor”

Destinatia perfecta pentru cei rebeli sau nonconformisti care si-au propus sa încerce totul cel putin o data în viata este Olanda, deoarece aici puteti face aproape totul legal. Fiind considerata cea mai libertina tara din Europa, Olanda este situata în partea nord-vestica a Europei continentale. Capitala Olandei se afla la Amsterdam, desi sediile institutiilor publice se afla la Haga.

Politica adoptata de aceasta tara se bazeaza pe principiul „tot ceea ce este interzis este mai tentant” si pornind de aici, multe din distractiile care sunt considerate imorale si ilegale de cea mai mare parte a lumii, dar care sunt totusi practicate în spatele usilor închise, au fost legitimate si mai mult decât atât aduc un profit important bugetului de stat. Astfel, în Olanda este permis consumul de droguri usoare si serviciile sexuale, creeându-se în jurul acestora o adevarata industrie.

Cu toate acestea, Olanda nu este o tara a decadentei si imoralitatii, deoarece interesul populatiei daneze pentru aceste practici s-a diminuat dupa ce a trecut efectul de noutate si au devenit o parte banala a vietii zilnice.

„Tara morilor de vânt si a lalelelor” este o destinatie de vacanta si pentru persoanele traditionaliste si conservatoare. Datorita pozitionarii sale, a curentilor si a vântului care bat în acest spatiu, Olanda a pus la punct sisteme eoliene de asigurare a energiei electrice, devenind astfel una dintre cele mai dezvoltate tari atunci când vine vorba despre metode alternative de asigurare a energiei.Câmpuri întinse cu giganti cu elice se regasesc în pozele de vacanta la multi dintre turistii care viziteaza aceasta tara.

Asadar, fie ca sunteti un rebel care vrea sa se bucure de fiecare clipa ca si cum ar fi ultima sau din contra sunteti un conservator pasionat de peisaje rurale, mori de vânt, cresterea florilor sau realizarea produselor lactate, Olanda are ceva pregatit pentru voi. Hotarâti-va pentru o vacanta în Olanda si încercati un pic din toate. Nu uitati sa luati o pereche de pantofi de lemn traditionali olandezi drept suvenir si un buchet de lalele colorate pentru acea femeie speciala din viata dumneavoastra.

sejur olanda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *