Tunici elegante

Adaugă o tușă elegantă stilului tău

Unele piese, prin natura lor, au capacitatea de a transforma un întreg outfit dintr-un stil anost și posomorât într-o ținută plină de viață și chiar elegantă. În această categorie vei găsi și tunici elegante care au început să fie din ce în ce mai populare.

De cele mai multe ori, eleganța stă și în atitudine și în postură, nu doar în haine. Dar aceasta nu înseamnă că outfitul este un element de neglijat. Una dintre cele mai versatile piese din garderoba unei femei este tunica.

n funcție de stilul tău personal, te încurajăm să adopți o notă elegantă prin intermediul acestor piese, ori de câte ori situația sau împrejurarea o cere. Poți purta tunici elegante în outfiturile tale de fiecare zi sau la ocazii mai speciale, când se impune un anumit cod vestimentar.

De cele mai multe ori, vei întâlni tunici elegante într-o singură culoare. Cu toate acestea, s-ar putea să vezi și tunici elegante, cu imprimeuri sau diferite aplicații și decorațiuni, dar dacă vrei să abordezi o variantă sigură, îți recomandăm piesele într-o singură culoare.

De la clasicul alb și negru până la nuanțe de crem, kaki sau chiar roșu aprins, toate acestea au ceva aparte care vor transforma orice ținută, chiar dacă porți cea mai banală pereche de jeanși negri.

Lungimea unei tunici variază în funcție de stil și de model, dar de cele mai multe ori, aceasta vine undeva până în dreptul șoldurilor și sunt situații când chiar depășește acest nivel. În cazul acesta vorbim fie de o tunică mai lungă, care poate da iluzia unei rochii scurte, sau a unui model mai lung în spate și mai scurt în partea din față.

Indiferent de modelul ales, având parte de atât de mult volum în partea de sus, îți recomandăm să alegi o pereche de pantaloni skinny pentru a echilibra outfitul. În ceea ce privește restul elementelor, o pereche de pantofi cu toc alături de o tunică elegantă și eventual un sacou purtat pe umeri, sunt piesele perfecte pentru un outfit reușit.

Cea mai mare provocare când vine vorba de purtarea de tunici elegante este să le introduci în mod corect în stilul tău personal și în felul acesta vei avea o ținută elegantă, de nota zece!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *