Sacouri elegante pentru barbati

Tipuri de sacouri pentru bărbatul stilat

Un bărbat elegant, rafinat trebuie să ştie cum să îşi aleagă sacoul ideal. Cu toate acestea alegerea unui sacou nu este o treabă deloc uşoară, iar de multe ori mulţi bărbaţi se simt complesiti de numărul de opţiuni atunci când vine vorba de alegerea unui sacou elegant.

Pentru a arăta perfect la orice ocazie: întâlnire de afaceri, nunta sau chiar la o petrecere sofisticată ţi-am pregătit câteva tipuri de sacouri elegante pe care poti să le alegi atunci si cu care nu vei da gres.

Sacourile cu doi nasturi sunt cele mai populare. Sunt clasice şi nu s-au demodat niciodată, rămânând în lumina reflectoarelor chiar şi de acum înainte. Acest tip de sacou pentru barbati are avantajul de a crea iluzia unui spate mai lat şi a unor umeri mai depărtaţi motiv pentru care vei putea avea acea apariţie a bărbatului impunător. Datorită aerului formal pe care il denotă sacoul cu doi nasturi, foarte elegant, de asemenea, este ideal de purtat în cadrul unei întâlniri de afaceri.

Sacoul cu 4 nasturi, pe de altă parte este un adevărat exemplu de eleganţă şi stil. Chiar dacă nu este foarte potrivit să fie purtat în cadrul unei întâlniri de afaceri, sacoul cu patru nasturi se adresează bărbatului elegant, hotărât şi non-conformist care vrea să atragă toate privirile asupra lui.

În categoria sacourilor elegante includem şi sacourile tip tuxedo , ideale atât pentru întâlniri de afaceri cât şi pentru întâlniri romantice.  Dacă denumirea nu îţi este cunoscută, îţi spunem că un sacou tip tuxedo poate fi recunoscut foarte uşor după reverele lucioase, uneori în culori deosebite, diferite faţă de restul sacoului.

Varianta cea mai formală a sacoului tip tuxedo este cea care deţine o bucată de material suspendată pe spatele sacoului. Datorită acestui detaliu, aceasta variaţie de sacou este ideală evenimentelor celor mai sofisticate cu cod vestimentar de tip black-tie.

O paletă de culori neutra: nuanţe de gri, negru, albastru închis, este ideală pentru sacourile elegante.

Acum cât i-ai făcut o idee referitoare la cele mai elegante tipuri de sacouri nu îţi rămâne decât să faci alegerea corectă şi sa nu uiţi: sacoul potrivit şi o atitudine pe măsură îţi vor oferi imaginea dorită!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Index