Rochii midi elegante pentru serile speciale de vara

Rochii midi elegante

Un plus de senzualitate cu rochii midi pentru serile speciale

Cum port rochia midi elegantă? Ce pantofi şi ce accesorii să asortez unei rochii midi elegante? Acestea sunt întrebările cele mai frecvent întâlnite în zona fashion.

Nici nu ne mirăm, din moment ce rochiile midi reprezintă adevărate piese statement, ideale pentru ocaziile speciale. Însă, chiar dacă rochiile midi sunt uşor de găsit, nu putem spune acelaşi lucru şi despre modul în care pot fi purtate şi accesorizate – rochiile midi pot părea dificil de abordat.  În fond, lungimea acestora este destul de problematica, întrucât trebuie să identifici lungimea ideală înălţimii tale, pentru a obţine o ţinută de-a dreptul răvăşitoare.

Femeile mai mici de înălţime pot alege o rochie cu lungimea puţin peste genunchi, în timp ce femeile înalte pot opta şi pentru rochii cu lungimea până aproape de gleznă. Dacă totuşi ţi se pare că o rochie midi îţi scade din înălţime, marchează-ţi talia cu un cordon sau cu o curea şi poartă neapărat pantofi cu tocuri.  Aleasă corect, rochia midi elegantă poate să arate impecabil şi să flateze orice siluetă.

Rochiile midi elegante sunt extrem de feminine şi fermecătoare, iar dacă le accesorizezi corect vei face furori. Pentru rochiile în culori vibrante alege accesorii în nuanţe pale şi nu vei da greş niciodată.Minimizează contrastul dintre culoarea încălțămintei şi a piciorului purtând pantofi de culoarea pielii, sau pe măsură ce vremea se încălzeşte, optează pentru nişte sandale în nuanţe metalice.

În schimb pentru rochiile în nuanţe nude trebuie să alegi accesorii colorate, însă fii atentă să nu exagerezi cu acestea şi să ai o ţinută echilibrată.

Vara poţi opta cu încredere pentru rochii midi în nuanţe pastelate precum roz somon, galben lămâie, culoarea piersicii sau albastru şters. Sunt nuanţe ideale pentru sezonul estival, şi cu siguranţă îţi vor oferi un look romantic, care nu va fi trecut prea uşor cu vederea.

Ca şi materiale, optează pentru voal sau dantelă. Acestea îţi vor oferi o elegantă aparte şi îţi vor putea pune în lumina bronzul de sezon.

Rochia midi elegantă pare a fi special creată pentru a elogia senzualitatea gleznelor femeii. Aceasta poate fi o piesă vestimentară extrem se sexy, dacă ştii cum să o porţi.

Cu siguranţă va deveni preferata ta în acest sezon!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *