Rochie mini elegantă

Fii elegantă și atrăgătoare

Printr-o rochie mini elegantă poți exprima senzualitate și feminitate fără a depune prea mult efort. Poți obține o ținută absolut fabuloasă dacă știi să alegi piesele potrivite și să le combini între ele!

O rochie mini din dantelă s-ar putea califica aproape din oficiu în categoria celor elegante, în funcție de tipul dantelei și de modelul rochiei. O dantelă prețioasă cu niște aplicații de mărgele se pretează la a fii purtată la evenimente care să o pună cu adevărat în valoare.

O petrecere cocktail sau o cină romantică sunt ocazii bune pentru a-ți etala o astfel de ținută. În funcție de natura jobului pe care îl ai, poți să abordezi o astfel de rochie în ținutele tale de zi cu zi. Un blazer sau un sacou îți pot da un aer mai business dacă îl adaugi peste o rochie mini elegantă.

Printurile sunt în mare trend așa că trebuie să profiți și să îți achiziționezi cel puțin o rochie mini cu imprimeu floral sau geometric, sau în culorile tale favorite. Pentru a nu te pierde printre modele, alege o rochie cu talia marcată și cu partea de jos mai largă. În felul acesta obții o siluetă de tip baby doll care îți va oferi un aer fresh și feminin.

Alege o curea asortată cu pantofii, un cordon sau un brâu din elemente strălucitoare pentru a da un plus ținutei tale. O pereche de sandale cu toc sau niște platforme comode sunt ideale pentru a crea un look perfect!

Din colecția noastră nu putea lipsi o rochie mini elegantă din paiete sau dintr-un material strălucitor. La fel de prețios ca și paietele este o imitație de brocart cu fir auriu care te va face să strălucești și la propriu și la figurat. O astfel de rochie este ideală pentru petrecerea de anul nou sau pentru o petrecere într-un club cu prietenii. Spatele gol sau decolteul adânc vor veni în completarea picioarelor lungi pe care lungimea rochiei le dezvăluie.

La o rochie mini elegantă este aproape obligatoriu să porți fie o pereche de sandale cu toc, fie o pereche de pantofi stiletto. Tocul îți va alungi și mai mult silueta și te va face să pari mai înaltă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *