Poşeta plic elegantă

Cea mai bună alegere pentru o notă sofisticată

Este de la sine înţeles: nicio ţinută de seară nu este completă fără un clutch preţios.

Clutchul, nu doar că este un accesoriu practic, având în vedere că îţi vei putea purta cu ușurință telefonul, rujul, peria de păr şi banii, sau alte asemenea obiecte de maximă importanţă pentru o femeie, însă va fii un accesoriu care va reuşi să atragă multe priviri. În favoarea unui clutch preţios, ales cu gust, poţi chiar să renunţi la bijuterii. De exemplu, dacă ai de gând să optezi pentru un clutch cu pietre sau paiete, adăugarea la ţinuta ta şi a unor inele de mari dimensiuni nu este necesară.

În funcţie de preferinţele personale, poţi opta pentru un clutch simplu într-o culoare basic: negru, nude, gri, bej, alb, pe care vei reuşi să îl porţi la cât mai multe ţinute elegante. Însă, dacă de obicei porţi ţinute simplu, atunci în dulapul tău cu genţi îşi poate face loc şi un clutch cu un design deosebit.

Poţi alege chiar şi modele cu lanţ, care sunt mai confortabile, deoarece le poţi purta pe umăr. Acestea se potrivesc mai ales la rochiile scurte elegante sau la salopete. În cazul în care pentru un eveniment sofisticat alegi o rochie lungă, renunţă la lanţ şi poartă clutchul în mână.

În cazul în care nu poţi renunţa la toate obiectele pe care obişnuieşti să le porţi cu tine oriunde mergi, optează pentru o poseta plic elegantă de dimensiuni mai mari. Acest tip de poşetă va arăta bine purtată la un costum tip tuxedo, rochie petrecută până la genunchi, sau salopetă de seară.

Regula de bază este: cu cât ţinuta este mai simplă, cu atât mai multe sunt opţiunile în ceea ce priveşte alegerea accesoriilor, însă cu cât rochia esta mai preţioasă, cu atât mai mic trebuie să fie plicul.

Pentru ţinutele foarte încărcate, poţi alege un clutch minimalist.

Trebuie să ştii că un clutch elegant trebuie să fie tratat asemenea unei bijuterii – aşadar, dacă porţi o rochie lungă cu paiete, nu te încarca şi cu cercei, coliere, brăţări, inele – un clutch simplu este suficient pentru a da o notă de bun gust ţinutei.

Tu ce modele de clutch-uri preferi şi cum alegi să le porţi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *