Muzica place oamenii carora le place muzica…

muzica

Muzica place oamenii carora le place muzica…

Nu stiu despre voi cum e dar mie stiu sigur ca nu-mi plac oamenii carora nu le place muzica. Nu noi am inventat-o ci am primit-o in dar, din partea lui Dumnezeu. Sa o apreciem atunci, la adevarata ei valoare.

Cei care iubesc muzica, sigur au simtit pe pielea lor ca muzica ne vindeca de tot ce ne dauneaza. Muzica ne da aripi sufletului si mintii si ne trimite imaginatia in zbor. Ce sentiment frumos. Daca nu ai imaginatie, nu ai perspectiva. Iar daca nu ai perspectiva, esti un fel de robotel…deci, asculta muzica, asculta muzica ce ti se potriveste si care simti ca te inalta, te provoaca, te linisteste, te intelege si te exprima.

Daca ne gandim putin la definitia muzicii, in care ne este descrisa ca arta care exprima sentimente, idei si stari psihice in imagini artistice sonore, doar prin combinarea armonioasa a sunetelor ne ducem imediat la ideea urmatoare: muzica ne da viata. Muzica ne formeaza si ne dezvolta.

Statistic vorbind, stiti muzica ar castiga detasat? Piesele de dragoste. Exista mult mai multe piese de dragoste decat orice altceva.
Cu totii putem sa cantam dar doar unii dintre noi chiar o facem. Imi place sa cred ca fiecare dintre noi avem idoli, nu-i asa? Si putem canta ca oricare dintre ei, insa cand facem aceasta ar fi indicat sa incercam sa fim noi insine. Sa vedeti ce minunatie poate sa iasa.

——————————–

Articol scris de Ioana

Mai citeste si :

Muzica place oamenii carora le place muzica…

O Imbinare Melodioasa…

Efectele pe care le produce muzica

Asculta si fii ascultat

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Index