Ingrijirea si ondularea parului

Iata cativa pasi pentru ondularea parului.

  • Initial va trebui sa incalzesti ondulatorul. Majoritatea ondulatoarelor de par necesita o perioada de timp in care sa se incalzeasca inainte sa le poti folosi. Daca incerci sa iti ondulezi parul inainte ca ondulatorul sa fie incalzit, buclele nu vor rezista. Cateva dintre ondulatoarele simple sau ondulatoarele conice pot avea cateva setari diferite cu care te vei putea juca pentru a obtine cele mai bune rezultate. Incearca sa pastrezi cea mai mica temperatura posibila pentru a nu-ti strica parul si a nu-l arde.

  • Asigura-te ca parul tau este complet uscat. Daca vei pune un ondulator incins in parul tau, vei putea sa il arzi cu siguranta, nu pentru ca ondulatorul este prea incins, ci pentru ca apa se va transforma in abur oparit. Incearca sa il folosesti in siguranta si usuca-ti parul in totalitate inainte de asta. In cazul in care doresti sa reduci caldura din parul tau poti astepta mai mult timp. In orice caz, uscatorul de par va fi cea mai buna optiune pentru racirea parului tau.

  • Periaza fiecare incurcatura din parul tau in timp ce ondulatorul se incalzeste. Incepe cu sfarsitul parului tau si continua de-a lungul lungimii intregului par. Asta te va ajuta sa reduci pagubele pe care le-ai putea cauza parului tau dupa ce vei termina acest proces.

  • Dupa ce te-ai asigurat ca parul tau nu mai este incalcit si ondulatorul s-a incalzit, vei putea incepe sa faci bucle. Poti sa incepi cu o parte mica din parul tau si sa o infasori pe ondulator, dupa care vei putea continua cu parti tot mai mari pana vei reusi sa ai un par perfect ondulat.

Un kit de ondulator poate contine un ondulator pentru par profesional si o perie de volum. Acestea iti pot fi de mare folos daca doresti sa iti ondulezi parul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *