Ilie Nastase s-a casatorit pentru a patra oara

Ilie Nastase s-a casatorit pentru a patra oara. De aceasta data aleasa lui este Brigite Sfat. Acestia s-au casatorit religios in aceasta sambata, petrecerea avand loc la un hotel de lux din Poiana Brasov.

Ilie Nastase si Brigite Sfat s-au casatorit civil la Timisoara in aceasta vara, iar ieri a s-au cununat religios si au dat si o petrecerea cu stil si cu invitati de marca. Invitati care au fost serviti cu pahare de sampanie aurite si care au ascultat muzica unui cvartet de la Filarmonica Brasov.

Printre invitatii la petrecerea de nunta s-au numarat personalitati romanesti ca Ion Tiriac, Rica Raducanu, Calin Popescu Tariceanu si Gheorghe Hagi, dar si alti invitati de marca din lumea tenisului.

Inainte de ora 20:00, mirii au coborat pentru a isi intampina invitatii, acestia fiind serviti cu un pahar de sampanie frantuzeasca, ciocnind pentru cei doi.

A urmat dansul mirilor, pe o melodie compusa special de catre Adriana Antoni pentru acest eveniment, iar apoi una din fiicele lui Ilie Nastase le-a facut o surpriza emotionanta, cantandu-le o melodie.

Meniul de la aceasta nunta a fost unul fastuos, cei 300 de invitati beneficiind de tartine cu icre de manciuria, cosulet de kiwi umplut cu spuma de somon si oua de prepelita, muschiulet de vita cu piept de rata si sarmalute cu ciolan afumat.

Mireasa a fost si ea in centrul atentiei, avand o rochie cu material de dantela cumparat din Austria, dar realizat de un designer roman.

Dupa toata petrecerea, Ilie si Brigitte s-au retras in dormitorul nuptial aranjat ca-n povesti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *