Gigi Becali pierde 500.000 euro in cazinou

Gigi BecaliGigi Becali pierde 500.000 euro in cazinou

Patronul Stelei starneste un nou scandal, de data aceasta nefiind legat de fotbal. Gigi Becali a reusit sa piarda intr-o singura seara, la un cazinou de lux, 500.000 euro intr-o perioada foarte scurta de timp. 

De altfel, patronul Stelei a facut si declaratii incendiare atat in show-ul lui Capatos de la Antena 1, cat si in emisiunea << Nasuˋ>>. Se pare ca Gigi Becali miza cate 50-60.000 euro pe cate o bila, la ruleta.

Dupa ce patronul Stelei si-a dat seama ca a pierdut o suma imensa de bani in numai 2 ore a inceput sa se agite, imprastiind jetoanele pe jos in timp ce incerca sa darame masa de joc. Dealerul a fost complet depasit de situatie, in timp restul de participanti de la masa si-au umplut buzunarele cu jetoanele pierdute de Becali.

Gigi Becali a vrut sa demonstreze ca nu  este in lipsa de lichiditati, din moment ce mizeaza cateva sute de mii de euro, fara sa ii pese. De altfel, patronul Stelei a mai declarat si ca spre dimineata si-a adus aminte ca trebuie sa dea de mancare la oi, asa ca a plecat acasa. A hranit oile imbracat in costum, iar cand a intrat in casa a fost intrebat de sotie de ce miroase.

Gigi Becali e replicat simplu : nu-i pasa nici de bani, nici de costum.

sursa : cancan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *