Delia isi face de cap

Delia isi face de cap

Cantareata stie cum sa petreaca. Delia Matache isi petrece timpul liber in compania unor persoane de afaceri foarte influente, dar cu chef de distractie. Blonda a avut o masa VIP rezervata la un restaurant de lux din Bucuresti, unde si-a facut de cap pana dimineata.

Blonda a cerut express bodyguarzilor ca nimeni sa nu se apropie de perimetrul mesei VIP la care era asezata, cu aparate foto. Astfel, Delia a incercat sa se fereasca de cei care ar vrea sa ii faca niste poze compromitatoare. 

Cantareata le are cu bautul. Paharele de whisky indoite cu RedBull au fost date peste cap de vedeta cu foarte mare usurinta. Bautura a facut-o pe Delia, probabil, sa inceapa sa danseze frenetic in preajma mesei unde petrecea impreuna cu alte doua blonde si cu inca doi oameni de afaceri.

Dupa ce saptamanile trecute, tot Delia isi facea drum cu Passatul ei pe linia de tramvai pentru a nu ramane prinsa in trafic, saptamana aceasta demonstreaza ca stie cum sa se fereasca de Politia Rutiera. Vedeta isi parcheaza masina tot timpul mai departe de localul unde doreste sa petreaca, pentru ca stie ce politistii ii asteapta dimineata pe cei care vor sa conduca bauti acasa.

sursa cancan

imagine: ziare.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *