De unde cumparam lenjerie intima?

Lenjerie intima de la StarShiners Lenjerie intima de la StarShiners

Raspunsul ideal la aceasta intrebare este: si de la magazinele online de haine, si de la mall. Bani s-avem! Dar, cum criza asta ne obliga sa ne verificam in amanunt buzunarele/portofelele si sa ne planificam bugetul afectat vestimentatiei, trebuie sa facem o alegere: fie alegem un magazin online de haine care sa ne ofere cea mai buna solutie, fie facem o plimbare de cateva ore prin mall.

O sa vorbim despre prima varianta, cea a unui magazin online de haine, pentru ca m-am saturat de cate ori am fost la mall, am pierdut 3 ore prin magazine si tot intr-o cafenea am ajuns la final. Bineintele, cu punga goala: ori n-am gasit ce-am vrut, ori hainele care-mi placeau erau prea scumpe.

De ce-as opta pentru un magazin online de haine? Pentru ca in pretul rochiei pe care o achizitionez de pe raftul online n-o sa regasesc niciodata costuri de depozitare, costuri de chirie magazin, costuri de salarii angajati multi…, ceea ce inseamna ca in magazinul online hainele sunt mai ieftine.

Pentru ca si Internetul poate fi asemuit unui mall care nu se mai termina si de multe ori dupa doua, trei ore de search pot sfarsi cu aceeasi cafea pe birou fara nici o cumparatura in cosul meu virtual, aleg sa prezint un singur magazin online: StarShiners.ro. Aici avem rochii de seara, articole de lenjerie intima, bluze pentru toamna-iarna 2009, corsete, uuuu, si cate si mai cate! Cateva clickuri in categoriile de articole de vestimentatie pe pagina Starshiners si gata, sunt pregatita pentru a ma simti frumoasa in hainele mele!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *