De cand n-ai mai fost intr-o librarie ?

librarie onlineDe cand n-ai mai fost intr-o librarie ?

Sunt sigur ca multi dintre oamenii care au blog dar si ceva cititori au fost intr-o librarie relativ recent, pentru ca pasiunea pentru carti nu dispare atat de usor. Eu unul am fost ultima data in Carturesti acum vreo 3 saptamani, dar am fost la un ceai. Am vazut si ceva carti, dar mare parte din literatura straina imi era necunoscuta.

Am mai fost si in Esotera, undeva tot prin unirii, cautam niste carti pentru ce aveam eu de facut la mine la facultate, la kinetoterapie. Cautam ceva exercitii pentru gimnastica medicala (de alea aveam nevoie imediat) dar si ceva carti legate de anatomie topografica, fiziologie si biomecanica. De astea pe domeniul meu, cu titluri tehnice care ii faceau pe cei care vindeau acolo sa se uite putin ciudat la mine. Si credeti-ma pe cuvant, cei care vand in librarii nu se uita ciudat la niciun fel de titlu de carte, pentru ca ei le-au vazut pe toate.

Am gasit ceva carti, dar din nefericire nu cuprindeau exact toate exercitiile de care aveam nevoie, astfel incat nu am luat. Poate cu alta ocazie, mai vin si materiale noi. Important e ca mi-am facut rondul prin librarie si am cautat.

Ok, am deviat nitel de la subiect si m-am bagat in kineto, sa revenim la carti si la intrebarea mea pentru cititori. De cand n-ai mai fost intr-o librarie sa stai sa citesti la un ceai sau sa cumperi o carte ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *