Cum să îţi alegi treningul potrivit

Sfaturi basic

Vara cea fierbinte este după colţ. Însă fie că este vorba de lunile de vară sau de iarnă, alegerea treningului potrivit poate deveni puțin dificilă. Pentru a vă veni în ajutor, vă prezentăm câteva lucruri pe care ar trebui să le luați în considerare pentru alegerea treningului perfect.

Cum să îţi alegi treningul potrivit:

Locul unde intenționați să îl purtați

În timpul sezonului de iarnă încercați să alegeți treningurile mai groase. Acest lucru vă va ajuta să îndurați vremea rece. Pe timpul verii, încercaţi să alegeţi treninguri din materiale mai sintetice, care să vă ajute să eliminati transpiraţia şi să vă mențineți temperatura corpului optimă. Bumbacul de exemplu, nu este o alegere bună.

Culoarea treningului

Aveți vreo preferinţă de culoare? Dacă da, atunci ar trebui să alegeți acele culori care vă fac să vă simţiţi cel mai bine. De asemenea, puteți alege treningul în funcție de tonul pielii corpului. Alegerea unei culori mai întunecate în timpul zilelor fierbinți de vară nu este o opțiune prea bună. Veți simți mai tare căldura şi veţi avea tendinţa să transpirați mai mult. Pentru treninguri, bleumarinul sau griul sunt cele mai potrivite culori.

Tipul treningurilor

Există diferite tipuri de treninguri disponibile. Cu pantaloni trei sferturi, scurţi sau lungi, cu bluză cu glugă sau fără. Dacă alegeți o piesă pentru lunile de vară, atunci optaţi pentru un trening fără glugă. Este indicat ca treningul să aibă buzunare cu fermoare pentru a nu duce grija cheilor sau a telefonului atunci când faceți sport. Asigurați-vă că treningul nu este foarte larg pentru a vă încurca sau foarte mulat. În acest caz, vă veți simți inconfortabil.

Materialul potrivit

Majoritatea treningurilor sunt fabricate din amestecuri de țesături. Cu toate acestea, nu este neobișnuit să găsim pe piaţă şi treninguri din bumbac. Dacă găsiți treninguri din bumbac, încercaţi să le evitaţi. Chiar dacă bumbacul este un material natural care absoarbe transpiraţia, are tendinţa de a se usca greu, făcându-vă să vă simţiţi inconfortabil. Aşadar, optaţi pentru un trening din materiale sintetice.

Acum că ştiți pe ce să puneți accentul atunci când vă veți cumpăra un trening, sperăm că veți face cea mai bună alegere.

Spor la cumpărături!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *