Cozma ar prelua Rapidul

miron cozmaCozma ar prelua Rapidul

Fostul lider al minerilor din Valea Jiului s-a declarat interesat de situatia actuala de la Rapid. Cozma este un sustinator al clubului din Giulesti inca de pe vremea cand locuia la Bucuresti si a declarat pentru Cancan ca, daca ar putea, ar prelua Rapidul si ar face din el cel mai mare club din Europa, asa cum a vrut sa faca si din Jiul Petrosani.

Pentru moment, clubul de fotbal Jiul Petrosani se afla in divizia B, fiind la acelasi nivel cu o alta grupare din Valea Jiului, anume Minerul Lupeni.

Miron Cozma a mai declarat ca ii este dor de perioada in care era implicat in fotbal. Fostul lider al minerilor a declarat ca ar reveni in fotbal, dar nu pentru scandaluri, bani sau faima, ci pentru a le demonstra celorlalti ca se poate face performanta si in Romania.

Cozma crede ca problema fotbalului romanesc vine de la lipsa de implicare a conducatorilor cluburilor. Daca finantatorii ar baga cati bani trebuie in echipa, nu ar mai exista probleme de genul acesta, a incercat sa explice Miron Cozma.

sursa cancan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *