Coafura pentru rochia cu umărul gol

Coafuri fermecătoare care te pun în valoare

Alegerea coafurii potrivite pentru o ocazie specială reprezintă pentru foarte multe femei o adevărată provocare. Chiar dacă de cele mai multe ori majoritatea dintre noi au tendinţa să îşi lase părul oarecum la voia întâmplării, evenimentele deosebite cer o ţinută şi o coafură pe măsură.

Un aspect deosebit de important atunci când vine vorba de alegerea coafurii pentru o petrecere sofisticată, constă în adaptarea acesteia în funcţie de modelul şi de croiala rochiei. Desigur, dacă ai de gând să porţi clasica little black dress într-un model simplu, cu mâneci lungi, există o mulțime de tipuri de coafuri pe care le poţi încerca: de la clasicul coc până la onduleuri sau părul prins în coadă.

Însă nu la fel stau lucrurile atunci când alegi să porţi o rochie cu umarul gol. Acest tip de rochie reprezintă un model adorat de cele mai multe femei, deoarece poate aduce un plus de senzualitate şi eleganță oricarul look. În plus, rochia în sine este o piesă vestimentară pretenţioasă şi preţioasă, aşadar trebuie să ai mare grijă cum îţi alegi coafura pentru rochia cu umărul gol.

Pentru o asemenea rochie nu este indicat să îţi laşi părul desprins, să îţi laşi şuviţele să îţi mângâie umerii, partea cea mai senzuala pe care vrei să o expui. În schimb, poţi opta pentru un coc Chignon, care mai este cunoscut şi sub denumirea de coc realizat într-o parte. Simplu, cochet, dar foarte chic este ideal pentru rochiile cu un umăr gol sau pentru cele cu umerii goi.

Dacă nu eşti o fană a cocurilor, poţi opta pentru o coafură cu bucle prinsă într-o parte, însă fii atentă ca aceasta să pice pe partea rochiei cu umărul acoperit. Chiar dacă o asemenea coafură necesită mai mult timp pentru a fi realizată, cu siguranţă rezultatul final va fi unul fermecător şi va merita efortul depus.

În cazul în care eşti tunsă bob şi porţi rochia cu umărul gol, atunci eşti liberă să îţi laşi părul desprins. Aceasta coafură nu va ascunde detaliul rochiei, însă este de preferat să asortezi modelul rochiei la coafură: dacă aceasta prezintă volane, îţi poţi ondula puţin părul sau măcar vârfurile, iar dacă rochia este simplă, îţi poţi întinde părul.

Rochiile cu umărul gol sunt fermecătoare! Alege coafuri elegante care să pună în valoare frumuseţea acestei rochii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *