Claudiu Niculescu isi raneste baiatul

Claudiu Niculescu isi raneste baiatul

Fotbalistul lui Dinamo, Claudiu Niculescu a reusit sa intre in conflict cu baiatul sau, de doar 10 ani. Claudiu Niculescu si Diana Munteanu vor avea un copil, iar vestea a ajuns in media destul de repede. Fotbalistul nu i-a anuntat insa si pe cei doi copii ai sai din prima casatorie de faptul ca vor avea un fratior, iar lui cel mare al lui Niculescu, Alexandru, nu a suportat vestea prea bine.

Fiica de 7 ani a lui Niculescu a primit vestea mai relaxat, insa Alexandru a decis ca nu mai doreste sa vorbeasca deloc cu tatal sau si a adoptat o atitudine indiferenta fata de acesta. Desi Claudiu a incercat de mai multe ori sa discute la telefon cu baiatul sau, acesta a refuzat de fiecare data.

Cu chiu si vai, Alexandru a acceptat pana la urma sa discute cu tatal sau, insa cei doi nu s-au impacat in urma discutiei telefonice. Fotbalistul a incercat sa isi faca apoi baiatul sa inteleaga situatia, fara prea multe rezultate, insa.

Diana Munteanu si Claudiu Niculescu au decis sa incerce sa il impace pe Alex, dupa ce baiatul mai spera in impacarea parintilor.

sursa cancan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *