Cicloturism

Cicloturism

Cicloturismul a devenit popular si in Romania, dupa ce in multe dintre statele Europene plimbarea cu bicicleta a devenit un mijloc de transport veritabil, folosit zilnic de numeroase persoane. Cicloturismul a prins contur in primul rand in Vest, ca si sport, dar s-a extins apoi foarte rapid in marile orase de la noi.

CICLOTURÍSM s.n. Turism practicat cu bicicleta. [< fr. cyclotourisme].

Cicloturism la Timisoara

Timisoara este unul dintre orasele in care cicloturismul este foarte apreciat. Orasul de pe Bega sustine biciclistii cu cele mai multe trotuare cu piste speciale pentru biciclisti. In plus, fenomentul eco are destul de multi sustinatori in Timis, astfel ca plimbarea cu bicicleta poate fi un mod excelent de deplasare, in conditiile actuale, cand la orele de varf masinile sunt inghesuite bara la bara.

Cu bicicleta la Arsenal Park Orastie

Daca vrei ceva mai mult de la bicicleta ta, atunci poti incerca cicloturism la Arsenal Park Orastie. Locatia este excelenta pentru urcat si coborat in mare viteza cu bicicleta ta de munte. Suntem siguri ca parcul cu specific militar va fi o adevarat provocare pentru orice pasionat de cicloturism. Te poti relaxa, mai apoi, fie cu un suc, fie cu o bere, la terasa din interiorul parcului militar.

Rezervare pentru cicloturism

Daca doresti sa iti rezervi locul la distractie ( a se citi ” sa iti rezervi o tura agresiva cu bicicleta pe drum de tara ” ), poti incerca site-ul celor de la Arsenal Park, de unde vei afla si alte informatii despre locatia de langa Orastie. Poate te va mai interesa si o partida de paintball sau de airsoft. Simularile de razboi sau luari de ostateci iti vor face sangele sa pompeze mai repede, iti putem garanta asta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Index