Metzeler Six Days Extreme a castigat Campionatul Mondial de Enduro 2011

Metzeler Six Days Extreme a castigat Campionatul Mondial de Enduro 2011 la clasa E3 cu regretatul Mika Aloha, la juniori cu Jérémy Joly iar la femei cu Ludivine Puy.

Riderul finlandez Mika Ahola ( de la echipa HM-Honda ) a castigat campionatul concurand pe anvelope Metzeler Six Days Extreme si a fost incoronat rege al categoriei in Franta la finalul uyu sezon extraordinar (de 9 ori locul intai si de alte 6 ori ocupant al unei pozitii pe podium). Mika Aloha va ramane in istorie ca fiind primul rider din campionatul Mondial de Enduro care castiga titlul suprem la fiecare din cele 3 clase (E1, E2 si E3)

Mandria celor de la Metzeler este completata si de rezultatele frantuzoaicei Ludivine Puy, care concurand pe o motocicleta Gas Gas echipata cu anvelope Six Days Extreme a castigat 6 din cele 6 curse ale rezonului in campionatul EWC

Fabricate incepand cu 1892 , Metzeler are peste 100 de ani de experienta in producerea de anvelope moto de cea mai buna caliltate. Metzeler este un brand reprezentativ pentru lumea moto fiind un adevarat trend setter.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *