Review FastIBL

    

Review FastIBL

Am mai scris acum o perioada despre FastIBL, intr-un articol in care am incercat sa explic pe scurt de ce mi se pare mie folositor genul asta de software. 

Din cate am inteles, FastIBL este destul de folosit in Romania, dar are utilitate si pentru webmasterii straini, dupa parteneriatul pe care l-a realizat cu forumul WebmasterServe. Partea nasoala este ca foarte putini ii fac review, asa cum ar merita. Nu cred ca e prea important doar un review pozitiv. Dar e important sa fie ceva scris despre softul asta.

Daca il folosesti si iti place cum merge si felul in care te ajuta sa iti construiesti linkuri in directoarele web, scrie despre el. Dureaza 10 minute si il poate ajuta pe autor sa tina proiectul in picioare. In schimb, daca nu iti place cum functioneaza, dar totusi crezi ca s-ar putea face niste modificari care sa-l imbunatateasca, atunci fa-i un review critic, spune clar parerea ta pentru ca cel care a realizat FastIBL sa  stie cum l-ar putea face mai bun si sa simta ca are suport din partea comunitatii.

articol complet : Review FastIBL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *