iPhone 3GS

iPhone 3GSiPhone 3GS

Apple realizeaza tot mai multe produse pe placul romanilor. Noul iPhone 3GS este, asa cum spun si cei de la Apple, cel mai rapid iPhone realizat vreodata.Voice recording, camera, internet de mare viteza, voice control, 32Gb spatiu de stocare sunt cateva dintre avantajele iPhone 3GS. Totusi, cea mai importanta caracteristica este viteza de incarcare a aplicatiilor si a paginilor web. Cei care vor achizitiona un iPhone 3GS vor avea parte de pagini web care se incarca mult mai repede, atasamente la emailuri mult mai usor de deschis, performante imbunatatie si o grafica de invidiat.

iPhone 3GS – functii

Camera de 3MP a noului iPhone 3GS are optiunea de video – poti filma, edita filmul si dupa sa il imparti cu ceilalti. Daca vorbim insa doar de imagini, iPhone 3GS are built-in autofocus, care iti va realiza unele dintre cele mai bune imagini pe loc dintre telefoanele disponibile in Romania. Singurul furnizor cu abonamente de telefonie de la noi este Orange, iPhone 3GS gasindu-se in OrangeShop doar impreuna cu abonamente de 19, 39 si 59 de euro / luna.

iPhone 3GS – comparat cu

Alte telefoane cu care noul iPhone 3GS se poate compara :

– Nokia N96 cu memorie de 16 GB, camera foto si video de 5 MP, 3G+ si Symbian care face un telefon excelent pentru cei care doresc ceva in aceasta gama

Pasionatii de iPhone 3GS vor alege insa telefonul de la Apple, chiar daca abonamentul va costa ceva mai mult. Un nokia N96 se invarte in jurul sumei de 639 de euro, iPhone 3GS fiind mai rentabil la abonament Orange, in aceste conditii.

sursa imagine : orange

copyright 2009 jbv.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *