Cum sa treci peste recesiune ?

Big Moving PicturesCum sa treci peste recesiune?

Dupa doi ani si jumatate de dezvoltare si peste 2 milioane de dolari investiti in sistem, Big Moving Pictures erau gata sa dea drumu afacerii de advertising spre sfarsitul lui 2008. Totusi, recesiunea a lovit compania americana si tocmai in momentul in care BMP erau gata sa culeaga roadele dezvoltarii, detinatorul afacerii a fost nevoit sa inceapa sa concedieze personal.

Astfel, Big Moving Pictures nu a apucat sa "muste" din piata, ca a fost nevoita sa inchida portile. Totusi CEO David Knight nu a dorit sa renunte de tot la afacerea pentru care a muncit peste 2 ani si a decis sa faca o miscare interesanta. A redus cheltuielile afacerii pana aproape de 0, a convins creditorii sa fie lasat in pace si practic a ascuns BMP.

David Knight a fost pus astfel in situatia de a face o manevra ciudata : a dus compania la hibernare, in asteptarea unor vremuri mai bune.

CEO al BMP a incercat si alte manevre pentru  a "inviora" afacerea, insa multe dintre tentativele sale ar fi esuat in conditiile actualei economii.

Asa ca salvarea de recesiune este hibernarea.

sursa Cnet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Index