Plata rovinietei prin SMS

Clientii Orange au acum posibilitatea sa achizitioneze rovinieta printr-un SMS, asta datorita unui nou sistem de plata lansat in premiera nationala in parteneriat cu Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale dinRomania.

Pentru a obtine astfel rovinieta, este suficient sa trimiti un SMS la numarul 7500 in care sa precizezi numarul de inmatriculare si litera corespunzatoare categoriei rovinietei pentru tipul autoturismului. Vei primi inapoi detaliile cererii, precum si tariful de emitere a rovinietei. Pentru a confirma plata, trebuie sa trimiti inapoi un SMS cu textul “DA”, in urma caruia ti se va emite rovinieta cu seria, numarul de inmatriculare, categoria, tipul de vehicul, perioada in care este valabila, precum si modul in care se poate verifica rovinieta prin indemnul de a accesa site-ul www.cnadnr.ro.

Tariful pentru fiecare SMS trimis la numarul 7500 este 5 eurocenti, la care se va adauga cel pentru achizitionarea rovinietei, respectiv: 2,74 euro pentru vehiculele din categoria A cu o perioada de valabilitate a rovinietei de 7 zile, 5,4 euro pentru vehiculele din categoria B cu valabilitate de 7 zile, 3,63 euro pentru vehiculele din categoria C cu valabilitate de 1 zi, 6,21 euro pentru vehiculele din categoria D cu valabilitate de 1 zi, 7,82 euro pentru vehiculele din categoria E cu valabilitate de 1 zi şi 9,43 euro pentru vehiculele din categoria F cu valabilitate de 1 zi.

rovinieta prin sms

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *