Imobiliare Timisoara

imobiliare timisoaraImobiliare Timisoara

Din diverse motive am ajuns ca zilele acestea sa caut mai multe spatii de inchiriat si de vanzare in Timisoara si Bucuresti. Cand vine vorba de imobiliare Timisoara, preturile din piata s-au dus in jos insa nu spre sume care sa fie chiar acceptabile, tinand cont ca si majoritatea salariilor s-au redus considerabil si firmele investesc tot mai putini bani. Totusi, in cautarea de spatii comerciale, industriale sau de locuinte poti sa dai peste grupuri care iti propun o oferta foarta variata din care alegi ceea ce ti se potriveste in bugetul pe care ti l-ai stabilit.

Bega Imobiliare Timisoara si Bucuresti

Spre exemplu, Grupul Bega prezinta pe site-ul firmei oferte de inchiriere birouri Timisoara, inchiriere spatii comerciale Timisoara si Bucuresti sau terenuri de vanzare pe o harta simpla a oraselor mai sus mentionate. Daca stii cu adevarat ceea ce cauti, in functie de locatia de pe harta, categorii si preturi iti poti gasi varianta optima pentru inchirierea unui spatiu in Capitala sau in orasul de pe Bega ori pentru achizionarea unei locuinte.

Relocare si imobiliare in criza

Recent, una dintre cunostintele care se ocupa cu diverse afaceri in Timisoara a primit o oferta foarte acceptabila pentru un birou in centrul orasului, intr-o zona foarte buna. Biroul nu este situat la parter, insa pentru activitatea pe care o desfasoara, este perfect. O caseta luminoasa ar trebui sa faca treaba de “promovare” outdoor a locatiei, pretul intretinerii fiind de altfel destul de scazut. Deci nimic de pierdut, din punctul de vedere al clientului, in cazul unei relocari pe perioada de criza.

Agentii imobiliare sau grupuri imobiliare

In domeniul imobiliar, in conditiile actuale, se mai descurca doar agentiile care ofera cu adevarat un plus de valoare. Agentii care ofera informatie completa, cei care fac mici discounturi sau cei care si-au largit gama de produse ori servicii pe care le vand continua sa isi desfasoare activitatea aproape nestingheriti de criza, in timp ce multi altii si-au inchis portile. Un spatiu tranzactionat cu succes aduce recomandari ulterioare. Agentiile si grupurile care vor trece peste perioada mai dificila vor fi viitorii lideri de piata imobiliara din Timisoara si posibil chiar din partea de Vest a Romaniei.

Investitii in imobiliare in Timisoara ?

S-ar merita investitii intr-o agentie imobiliara in momentul de fata ? E o intrebare la care nu se poate raspunde cu usurinta. Probabil ca depinde foarte mult de grup sau de agentii si de tipul colaborarilor pe care agentii de teren le-au format cu clientii si posibilii clienti. O baza de date foarte mare de produse nu inseamna neaparat si servicii bune oferite clientilor, in timp ce o baza de date mai mica insa cu mai multe variatii in oferte poate fi o buna viitoare sursa de venit.

copyright 2010 jbv.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *