Grila noua de comisioane la BCR

La momentul actual BCR are o grila stufoasa de comisioane ce se intinde pe 7 pagini. De la 27 aprilie lucrurile se schimba insa cand din 7 pagini de comisioane vor mai ramane doar 5.

Astfel BCR a decis ca incepand cu ultimele zile ale acestei luni sa opereze dupa o noua grila de comisioane din cadrul careia ies taxele pentru tranzactiile pe transe valorice. Aceasta modificare duce insa la scumpiri in cazul platilor cu valoare mai mica.

In cazul platilor intrabancare in lei se va aplica incepand cu 27 aprilie o singura linie de comisioane care va depinde de mediul prin care se va face tranzactia, respectiv: 3 lei/operatiune pentru platile efectuate prin phone banking si 2 lei/operatiune pentru platile efectuate prin internet banking.

Pentru platile efectuate interbancar in lei va fi un comision de 6 lei pentru sume mai mici de 50.000 de lei in cazul platilor efectuate la ghiseu, respectiv 3 lei in cazul platilor efectuate prin internet banking. In cazul sumelor mai mari de 50.000 de lei taxa care va fi retinuta la ghiseu va fi de 35 de lei.

In cazul incasarilor interbancare va fi retinuta suma de 4 lei/operatiune pentru tranzactiile in lei, iar celor care vor fi efectuate in valuta nu li se va aplica niciun comision.

Pentru o interogare de sold la ATM in cazul cardurilor de debit va fi oprita suma de 0,2 lei, iar in cazul platilor de facturi in numerar se va aplica un comision de 4 lei/operatiune.

In continuare costul pentru un cont curent va fi de 4,5 lei/luna, din acesti bani clientul avand inclus atat cardul de debit, cat si serviciul de internet banking.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *