Concursul Naţional “Voices” la Alba Iulia

Concursul National de Muzica Usoara pentru tineri si studenti “Voices” a ajuns la a doua editie si se va desfasura in perioada 25-26 mai 2013 in cadrul Casei de Cultura a Studentilor din Alba Iulia.

In cadrul acestui concurs pot participa tinerii si studentii care se incadreaza in limita de varsta 14 si 35 de ani, concursul avand doua sectiuni: interpretare si creatie.

Corina Chiriac va fi invitata de onoare a concursului, ea urmand sa sustina un concert live in Piata Cetatii din Alba Iulia in cursul serii de duminica, imediat dupa Gala Laureatilor. Ea va fi si in postura de membru al juriului, alaturi de Alin Ignat (interpret si laureat al Festivalului de Muzica Usoara Mamaia), Daniela Florian (directorul centrului judetean de cultura Alba), Vasile Repede (profesor de canto) si Ioan Chiciudean (profesor de canto clasic la Liceul de Muzica din Alba Iulia).

Concursul incepe in data de 25 mai 2013 incepand cu ora 19:00, cand se vor desfasura probele celor doua sectiuni ale concursului, urmand ca mai tarziu sa aiba loc un concert extraordinar al trupei Alb si Negru intr-un club din Alba Iulia. Pe data de 26 mai 2013 incepand cu ora 19:00 va avea loc Gala Laureatilor, urmata de un concert sustinut de Corina Chiriac.

Premile Concursului “Voices” vor fi urmatoarele:

Trofeul Concursului: 1000 de lei

Sectiunea interpretare: Locul 1: 500 de lei, Locul 2: 400 de lei, Locul 3: 300 de lei

Sectiunea creatie: Locul 1: 500 de lei, Locul 2: 400 de lei, Locul 3: 300 de lei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *