Transfer aeroport Otopeni Bucuresti

PrimusTrans efectueaza transferuri la si de la aeroport pentru persoane fizice si persoane juridice, atat din tara cat si din strainatate.

Pe site-ul PrimusTrans se poate rezerva serviciul de transfer aeroport Otopeni Bucuresti simplu si rapid. Comanda poate fi platita la sofer, prin ordin bancar cat si online cu cardul printr-un serviciu securizat.

Transferul la aeroport

Serviciul de transfer la aeroport se poate rezerva atat telefonic la oricare dintre numerele de telefon +40 314 327 289  / +40 727 707 007  cat si prin email la adresa office@primustrans.com. Este important ca la stabilirea rezervarii sa tineti cont si de conditiile de trafic, cat si de timpul necesar procesului de check-in in aeroport, indiferent daca este vorba de Aeroportul International Henry Coanda Otopeni sau de Aeroportul International Aurel Vlaicu Baneasa.

Transferul de la aeroport

Se realizeaza foarte simplu, soferul PrimusTrans fiind in intampinarea Dumneavoastra la iesirea din zona de securitate a terminalului. Acesta va avea la vedere o pancarda cu numele Dvs. Transferul de la aeroport se realizeaza pe cel mai scurt traseu de catre soferi cu experienta.

Tarife suplimentare pentru transferul la si de la aeroport

  • 5 EUR fiecare oprire suplimentara in cazul unui transfer in/din Bucuresti cu adrese multiple.
  • 5 EUR pentru transportul de animale ( cuşcă specială de transport obligatorie)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *