Babor Eye Make-Up Remover

Este un demachiant special pentru conturul ochilor . Pielea conturului ochilor are caracteristici speciale. Nu are hipoderm si este foarte sensibila. In acelasi timp este cel mai adesea machiata. Aceasta combinatie de sensibil si machiaj  o face foarte vulnerabila. Ea nu poate fi demachiata cu produsele de curatare pentru restul fetei care sunt prea puternice.

Demachiantul Bifazic, contine 2 produsi care actioneaza consecutiv, in mai multe secvente. In timp ce componentul alcalin rupe legaturile impuritatilor si machiajului cu pielea, cel acid reface imediat echilibrul PH.

Tehnologia sofisticata necesara pentru a avea in acelasi recipient un produs alcalin si unul acid, fara ca ele sa se neutralizeze unul pe celalalt, este o tehnologie de ultima generatie.

Inainte de aplicare recipientul se agita foarte bine pentru a obtine un compus omogen. Se aplica produs pe o discheta si se aplica discheta pe conturul ochilor lasand putin timp demachiantul sa actioneze (in nici un caz nu se freaca pielea). Apoi, prin miscari circulare dinspre nas spre exterior pe linia sprancenei si continuand pe pielea de sub ochi se indeparteaza impuritatile si machiajul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *