Vila Alto Turda

Vila este compartimentata astfel: demisol, parter, etaj. Oferim pentru cazare parterul si etajul.
Nu este necesar sa rezervati toata capacitatea de cazare; rezervare incepand de la o camera.

Ideal pentru grup intre 6 si 12+ persoane, un living la etaj pentru socializare cu masa de poker (sau camera single-c6 ), cazare in dormitoare spatioase, trei la etaj(c1, c2 -intrare din living, c3) si doua la parter (c4, c5), doua bai, doua tv cu plasma si un lcd, programe complete tv, internet wirless; parcare in curte, gratar, ceaun, hinta.

Bucatarie la parter, destinata turistilor, cu terasa inchisa cu loc de luat masa, toata aparatura electrocasnica necesara, inclusiv masina de spalat vase, toata vesela necesara ( doua seturi tacamuri 12 persoane, farfurii, set cratite, pahare, cani si multe altele), doua frigidere cu congelator. Daca doriti putem sa va asiguram si masa.

Alte dotari si servicii
– un set de prosoape de trei dimensiuni pentru fiecare camera.
– plase pentru insecte, draperii generoase la camere.
– parcare in curte
Curtea este foarte mare, simpla, umbra in fata, mult soare in spate, mese cu scaune, gratar si ceaun, hinta (leagan) pentru copii, parcare in curte pentru 6 masini.

Vila este situata in apropierea Ariesului, de celalta parte a raului, peste podul nou construit; ferita de zgomotului orasului, intr-o zona cu mult spatiu verde; nu este marginita lateral de proprietati; in apropiere de Kaufland si Lidle, la 2. 5 km de centru, intrarea dinspre campia turzii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *