Casa Oli & Ioana Turda

Casa noua, compusa din 2 dormitoare de 20 mp fiecare(o camera dotata cu pat matrimonial si o camera cu pat matrimonial plus un pat de o persoana, Tv in ambele camere), living spatios cu canapea extensibila, tv in living, internet in living, bucatarie si baie.
Bucataria este complet utilata cu masina spalat vase, masina spalat haine, cuptor cu microunde, combina frigorifica, cafetiera si plita electrica pe inductie. Casa este incalzita cu panouri electrice, in fiecare camera este termostat si aveti posibilitatea sa va setati temperatura dorita, lucru care este foarte important primavara cand este rece afara.
In exterior casa dispune de locuri de parcare in curte, terasa acoperita aprox 40 mp, spatiu verde, gratar, loc de joaca pentru copii si un iaz in gradina.
Casa este situata intr-o zona foarte linistita iar in apropiere se gasesc urmatoarele:un parc, magazine alimentare, statii peco, restaurante si autoservire cu preturi foarte accesibile.
Exista posibilitatea de a face comanda la mancare printr-o firma de catering cu livrare la domiciliu, preturile sunt avantajoase.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *