Apartamente La Lebede Turda

Situate in centrul istoric al orasului, vis a vis de Teatrul Municipal si Biserica Reformata, in sensul giratoriu cu Lebede, apartamentele junior suite – penthouse denumite Rosu si Verde, fac parte dintr-un complex de locuinte nou construit, cu curte si parcare interioara, situat la aproximativ 800m de inrarea veche, respectiv 1km fata de intrarea noua in Salina Turda.

Apartamentul Rosu este compus din: living dotat cu canapea extensibila de 2 locuri, dormitor cu pat matrimonial, televizor Lcd, internet, aer conditionat, bucatarie complet utilata, baie complet utilata cu cabina de dus, lavoar, masina de spalat, uscator de par si dressing room.

Apartamentul Verde este compus din: dormitor dotat cu pat matrimonial si canapea extensibila de 2 locuri, televizor Lcd, internet, aer conditionat, bucatarie complet utilata, baie complet utilata cu cada, lavoar si masina de spalat.

Apartamentele sunt inconjurate de terasele proprii de 65mp pentru apartamentul Rosu respectiv de 56mp pentru apartamentul verde, utilate cu bbq, loc de luat masa, sezlonguri si un amplu spatiu pentru joaca si bronzat. Terasele ofera o priveliste minunata spre Centrul Istoric al orasului, Salina Turda, Cheile Turului si Cheile Turzii, departe de zgomotul orasului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *