Hotel Arta Timisoara ***

Arta Hotel Timisoara este situat pe Calea Lugojului la 4 km de aeroportul Traian Vuia si 4 km fata de centrul orasului. Arta Hotel pune la dispozitie 36 camere in regim single,duble, matrimoniale si 2 apartamente.

Calitatea ireprosabila a serviciilor defineste Arta Hotel ca fiind un hotel de mare clasa. Hotelul pune la dispozitia clientilor toate conditile de cazare, camerele fiind amenajate cu gust si respectand cel dintai principiu, anume cel al calitatii dotarilor : sisteme de climatizare, instalatii sanitare de cea mai buna calitate, cablu TV dolce, internet.

Arta Hotel Timisoara dispunde de asemenea si de o sala de conferinte cu 60 de locuri cat si posibiliatatea organizarii evenimentelor festive pentru copii.

Arta Hotel Timisoara poate fi considerat drept o locatie perfecta pentru clienti aflati in Timisoara atat in interes de afaceri cat si pentru petrecerea vacantelor si sejururilor. Hotelul ofera clientilor sai parcare gratuita si posibilitatea de a inchiria o masina in sistem Rent a Car.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *