Complexul Daf Junior Giroc

Complexul Daf Junior se afla in Giroc, strada Gloria, nr. 5, fiind o insula de liniste la marginea orasului Timisoara, asigura succesul unei intalniri de afaceri, a unei pauze de liniste si relaxare.

Barul Daf Junior

O atmosfera primitoare, special creata pentru ca tu si prietenii tai sa va relaxati in timpul zilei sau dupa o zi obositoare. Barul Daf Junior ofera mese de biliard, bowling, darts sau jocuri mecanice.

Restaurant Daf Junior

Restaurantul Daf Junior isi asteapta oaspetii cu mancare cu specific romanesc. Restaurantul este dotat cu spatiu pentru fumatori si nefumatori si de asemenea pune la dispozitia clientilor un separeu intim, cu un design rustico-vanatoresc pentru petreceri private, cu o capacitate de 30 de locuri. Restaurantul Daf Junior Giroc este deschis zilnic intre orele 12:30 si 01:00

Pizza Daf Junior

Pizza s-a născut din dorinţa de a îmbina calitatea ingredientelor, cu servirea profesională într-o atmosferă rustică.
Pentru cei ce doresc pizza italiană de la Daf Junior, puteti comanda pizza de luni până duminică între orele 11:00-24:00 (ultima comanda ora 23.30).

Sala de evenimente Daf Junior

Daf Junior organizează la cererea clienţilor petreceri, nunţi, botezuri şi aniversări. Capacitatea salii este de 400 de locuri.

Sala de fitness Daf Junior

Sala de fitness din cadrul Complexului Daf Junior te asteapta cu programe pentru acumulare de masă musculară, programe pentru definire sau slabire. Aparatură nouă, instructori specializaţi un orar lejer completat de calitatea serviciilor noastre.

complexul daf junior giroc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *