Top 5 plaje din Romania

Desi apa Marii Negre are un grad de salinitate mai mic decat in apele altor mari din intreaga lume, iar conditiile existente in tara noastra sunt sub nivelul dorintelor, plajele de pe litoralul tarii noastre sunt preferate de majoritatea romanilor, tinand cont de numarul de oameni care vin la litoral Romania, in special de cei cu un buget mediu, de tinerii care doresc putina distractie, de batranii care au nevoie de relaxare sau de strainii care se aventureaza in intreaga lume.

Plaja Mamaia

Este o plaja confortabila ce iti poate oferi relaxarea si odihna necesara. Aici poti scapa de tot ceea ce se petrece intr-un oras mare, de numarul mare de magazine, de aglomeratia din trafic sau zgomotul produs de nenumaratele autoturisme ce sunt prezente zilnic in preajma ta. Din punct de vedere al serviciilor oferite, se poate spune ca destinatia aceasta iti ofera confortul dorit, plaja fiind foarte bine amenajata si curata.

Vama Veche

In Vama Veche se gasesc numeroase plaje pentru tineri care vin la mare pentru un weekend sau un sejur de cateva zile avand scopul de a se distra. Aici, libertatea lasata de autoritati reflecta modul de viata al tinerilor, astfel ca totul depinde doar de organizarea tinerilor, iar gunoaiele par sa reprezinte un punct critic in ecologia plajei.

Plaja din Costinesti

In ciuda schimbarilor masive efectuate in statiunile vecine, tinerii aleg sa isi petreaca timpul liber in Costinesti si datorita mega-discotecii tineretului care ii atrage mereu si le ofera distractia necesara pentru a se relaxa. Totodata, curatenia depinde doar de cei care aleg sa isi petreaca vacantele in aceasta zona, iar preturile sunt acceptabile si pentru cei cu un buget limitat.

Plaja Belona

Gasita in statiunea Eforie, plaja Belona este pentru majoritatea persoanelor cu un buget mai redus spre deosebire de celelalte plaje. Totodata, majoritatea facilitatilor si a tarifelor oferite au un pret mai mic cu 20-30%, spre deosebire de cele existente pe plajele din Mamaia sau Costinesti.

Plaja Carmen

Este o plaja din statiunea Venus, creata special pentru cei cu familii care cauta liniste si relaxare. Locurile de joaca pentru copii unde sunt supravegheate, dar si preturile medii din aceasta zona ii atrag pe majoritatea familistilor cu un buget mediu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *