“Necuvinte” – Compania de teatru “Passe-Partout Dan Puric”

Locatie: Teatrul de pe Lipscani – sala Rapsodia, Bucuresti

Data: Duminică, 17 Martie 2013, ora 19:00

Pret bilet: 20, 25 si 30 de lei

Necuvintele sunt gesturi simple, priviri, momente de liniște, imagini care reușesc să transmită mai mult decât o sută de cuvinte goale…
Duminică, 17 Martie, orele 19:00 vă așteptăm la Teatrul de pe Lipscani – sala Rapsodia, să vizionați spectacolul “Necuvinte” – o producție a Companiei de teatru “Passe-Partout Dan Puric”.

Cred că doar prin necuvinte mai putem lupta împotriva „fast-life”-ului pe care îl trăim în fiecare zi, împotriva zgomotului, împotriva a tot ce ne ține departe de noi înșine. Pentru că „liniștea este începutul curățirii sufletului”, ne-am propus să tăcem timp de o oră și ceva comentând cu umor, dar și cu sensibilitate, lumea ce ne înconjoară. Vă așteptăm la liniștire! (Adrian Nour)

Distributia: Adrian Nour, Ana Pepine, Toni Dumitrescu si Vadim Rusu
Regia: Adrian Nour
Asistent de regie: Ana Pepine
Costume: Wilhelmina Arz
Light design: Ilina Pepine
Foto-video: Regele si Regina Ionescu

Cei patru tineri artisti nu pronunta nici o vorba de-a lungul acestui exceptional spectacol de pantomima. Insufletite de muzici alese de Adrian Nour, tablourile concepute de el se succed in ritm ametitor – ori sagalnic – tesand un emotionant discurs exprimat prin gesturi si dans despre dragostea care se transforma, adesea, intr-o naluca amagitoare, despre esentele diluate in aparente. Umorul, autoironia, hazul-de-necaz nu lipsesc nici o clipa din acest spectacol.

Bilete si rezervari la Casa de bilete a Salii Rapsodia, str. Lipscani 53

Telefon 021-315.89.80 sau 0761.319.819.

Program: Luni: inchis; Marti-Miercuri: 11 – 18; Joi – Duminica: 12 – 19.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *