Concert Tarja Turunen

Locatie: Sala Palatului, Bucuresti

Data: Marti, 7 Mai 2013, ora 20:00

Phoenix Entertainment le aduce o veste excelentă tuturor admiratorilor celebrei interprete Tarja Turunen. Regina metalului finlandez revine la Sala Palatului din capitală într-o producţie extraordinară, cu un concert de înalt nivel artistic ce va fi prezentat fanilor din România în data de 7 mai 2013.

Cu certitudine acesta este unul dintre cele mai însemnate concerte planificate pentru anul 2013 ce nu trebuie ratat de adevăraţii melomani indiferent de vârstă. Concertul de la Bucureşti face parte din turneul “Beauty and the Beat Tour 2013”.

Pe scena Sălii Palatului, peste 70 de instrumentişti, membrii unei orchestre simfonice de excepţie, un cor format din 15 persoane, precum şi carismaticul toboşar Mike Terrana vor evolua alături de Tarja Turunen, cunoscută pentru calităţile vocale inconfundabile, extrem de versatile. O reprezentaţie uimitoare din care nu vor lipsi cele mai cunoscute piese ale artistei, melodii ce au propulsat-o în topurile preferinţelor muzicale ale auditoriului din întreaga lume.

Tarja Turunen este cântăreaţă, compozitoare şi pianistă de origine finlandeză binecunoscută pentru participarea sa ca solistă în cadrul celebrei formaţii de rock/metal simfonic, Nightwish. După ce a părăsit trupa, a lucrat la cariera ei solo şi foarte rapid a devenit un nume pe scena muzicală internaţională. Tarja este o artistă excepţională care are abilitatea de a combina duritatea rock-ului cu blândeţea muzicii clasice.

Biletele au fost puse în vânzare în reţeaua Eventim – magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, din librăriile Humanitas şi Cărturești, de la Sala Palatului şi online prin www.eventim.ro. Preţul unui bilet variază în funcţie de categoria de loc, după cum urmează: V.I.P: 245 lei; Cat.I: 195 lei; Cat.II: 145 lei; Cat.III: 115 lei; Cat.IV: 90 lei.

Daca ajungi in Bucuresti si vrei sa te plimbi putin inainte concertului Tarjei, poti alege un serviciu de inchiriere masini Bucuresti si sa vezi diverse locatii prin Bucuresti iar seara sa asculti vocea excelenta Tarjei in concert.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *