Concert Nuevo Tango Quintet in Symphony Caffe Bastion, Timisoara

Locatie: Symphony Caffe Bastion, Timisoara, judetul Timis
Data: Joi 11 Octombrie 2012 20:00
Intrarea libera

NIVERTANGO – 2 ani de Tango în Timișoara”, 10-14 octombrie 2012, este un eveniment cultural dedicat tangoului argentinian și spiritului pe care acesta îl reprezintă: pasiune pentru frumos, prin excelență. Tocmai de aceea, într-un oraș ca Timișoara, care aspiră la titul de capitală culturală europeană, Anivertango reunește, timp de cinci zile, mai multe ramuri ale artei: dans, muzică, creații vestimentare și accesorii realizate de designerii timișoreni.

Aniversăm astfel ziua care a marcat pătrunderea orașului în lumea fascinantă a tangoului. Acest lucru se întâmpla în 15 octombrie 2010, iar evenimentul din acest an, la fel ca și ediția precedentă, înseamnă reafirmarea pe ringul artelor din Timișoara a unei comunități în dezvoltare.

Tango Timisoara impreuna cu partenerii sai va invita sa luati parte la concertul extraordinar susitinut de „Nuevo Tango Quintet” ce ne vor incanta cu acorduri desprinse din atmosfera străzilor argentiniene, iar pasionații de dans se vor bucura de muzica live în mansarda Bastionului Maria Teheresia

Alin Stoianovici – Acordeon CB
Sascha Bota – Vioară
Roxana-Yvonne Coşereanu – Pian
Ionuţ Dorobanţu – Chitară
Johnny Bota – Contrabas

nuevo tango

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *