Concert Andre Rieu pentru timisoreni

Timisorenii vor putea urmari live un nou spectacol Andre Rieu “Home for Christmas”. Fiindca acesta doreste sa-si petreaca sarbatorile alaturi de familia sa, mai ales pentru a se bucura de entuziasmul si bucuria nepotilor sai in aceste momente de Craciun, Andre Rieu nu a vrut sa-I neglijeze pe cei care-l asculta cu drag, gasind astfel o metoda de a-si satisface si propriile nevoi, dar si una prin care sa incante publicul.

Astfel, in data de 24 noiembrie 2012, incepand cu ora 19, va avea loc la Biblioteca Centrala Universitara “Eugen Todoran” Timisoara (BCUT) transmisia live a spectacolului, oferita de Agentia D’Stars. Spectacolul a fost filmat in cea mai mare parte la resedinta violonistului din Maastricht, Olanda.

Pentru ca numarul locurilor de la  BCUT este destul de mic, cei de la D’Stars au obtinut acordul ca spectacolul sa fie redifuzat in ziua urmatoare, de la ora 19, la Sala de concerte a Colegiului National de Arta “Ion Vidu” din Timisoara.

Biletele pentru acest spectacol sunt disponibile la Cinema Timis. Ele pot fi achizitionate in fiecare zi in intervalul orar 16-20 si costa 55 de lei, respectiv 40 de lei pentru redifuzarea de la Colegiul Ion Vidu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *